Jedna ulica, hiljadu problema (VIDEO)

Iako je u jednom trenutku izgledalo da dogovora između nezadovoljnih meštana ulice Dragice Parezanović i lokalne samopurave neće biti, nakon iscrpnog razgovora rešenje je pronađeno. Revoltirani time što su radovi na raskrsnici prema Mrkočevcu u toku, a problem njihove ulice i potpornog zida nije ni blizu rešavanja, žitelji Dragice Parezanović su danas ponovo stopirali radove. Međutim, kada je stručna služba opštine Ivanjica izašla na teren i demonstrirala meštanima kako će raskrsnica izgledati dogovor je postignut.

Meštani Mrkočevca i Vidika jedva čekaju kraj radova u ulicama Dragice Parezanović, Nade Popović i Crnogorskoj. Raskrsnica u kojoj je godinama bilo teško mimoići se, kao i ogromne rupe koje su otežavale normalno funkcionisanje saobraćaja, sada će biti sanirane. Ipak, dok traju radovi, mnogi žitelji ovog kraja, kao i roditelji koji svakodnevno voze decu u vrtić u velikom su problemu.

IL-naslovna-dragice-parezanovic Jedna ulica, hiljadu problema (VIDEO)

Projektom je predviđeno proširenje raskrsnice kao i stavljanje novog asfalta, a svi se nadaju da radovi biti završeni u najskrorijem roku.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *