Ivanjica – Neočekivano iznenađenje za Uča i njegovu đačku četu (VIDEO)

Priča o sjajnom driektoru škole u Bratljevu Vidosavu Kolareviću – Uču o čijem plemenitom gestu je pisala InfoLIGA nije zaboravljena. On je jedini direktor u Srbiji I šire koji godinama svoje đake svakodnevno vozi u školu I nakon nastave vraća kući dotrajalom “ladom nivom”. Čovek na koga bi mnogi trebali da se ugledaju ostavio je da tada snažan utisak na javnost pa su danas u ovo ivanjičko selo stigli prijatelji iz Smedereva koji su za Uča, đake i nastavnike pripremili poklone.

Mirjana Radivojević iz udruženja “Pomoravski vez” kaže da su Uča I dečicu upoznali na snimanju emisije I od tada su imali želju da ih posete I da ih na neki način iznenade.IL-Učo-donacija-1 Ivanjica - Neočekivano iznenađenje za Uča i njegovu đačku četu (VIDEO)

U školu “Milan Vučićević – Zverac” stigli su paketi sa prehrambenim proizvodima i sredstvima za higijenu , lap top, školski pribor i preko stotinu knjiga za biblioteku. Za Uča su stigle I četiri nove zimske gume.IL-Učo-donacija-2 Ivanjica - Neočekivano iznenađenje za Uča i njegovu đačku četu (VIDEO)

Jedna od žena humanitaraca Radica Božilović živi I radi u Austriji ali je ovakva plemenita dela nikada ne ostave ravnodušnom.

Najlepše iznenađenje za đake I direktora stiže već narednog meseca jer će lokalna samouprava ispuniti obećanje kaže predsednik opštine Ivanjica – Zoran Lazović.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *