Nevreme u Ivanjici – Grad i jaka kiša uništili malinjake i lokalne puteve (VIDEO)

IL-grad-arilje-m-sretenovic-e1558286321204 Nevreme u Ivanjici - Grad i jaka kiša uništili malinjake i lokalne puteve (VIDEO)

Jaka kiša praćena olujnim vetrom i gradom  zahvatila je oko 18 časova delove ivanjičke opštine. Kako nezvanično saznajemo nevreme je pogodilo Prilike, Radaljevo, Bukovicu, Maskovu, Dubravu, Lisu, Pridvoricu…

Kako javljaju naši čitaoci grad je padao u nekoliko navrata a negde je bio i veličine lešnika. Nevreme je nanelo veliku štetu malinjacima i drugom voću, a ogroma količina vode oštetila je lokalne puteve.

 

Po rečima zamenika predsednika opštine Ivanjica, Momčila Mitrovića, za sat vremena ispaljeno je 90 protivgradnih raketa.

momcilo-150x150 Nevreme u Ivanjici - Grad i jaka kiša uništili malinjake i lokalne puteve (VIDEO)Protivgradni strelci dejstvuju i dalje jer su još uvek gradonosni oblaci nad našom opštinom. Sigurno da je  brza reakcija Radarskog centra Sjenica kao i naših strelaca, ublažila posledice koje možemo sagledati tek kada  nam dozvole vremenske prilike.-rekao je  Mitrović.

IL-grad19-1 Nevreme u Ivanjici - Grad i jaka kiša uništili malinjake i lokalne puteve (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *