Nušićijada izazvala veliko interesovanje širom Srbije

Ivanjički festival kulture, zabave i humora „Nušićijada“ intenzivno je promovisan u gradovima Srbije. Veliku pažnju izazvala je promocija ovog festivala na Zlatiboru, kao i u Guči, za vreme trajanja Sabora trubača.

NUSICJADA-ZA-ST-1 Nušićijada izazvala veliko interesovanje širom Srbije

Duh „Nušićijade“ dočarale su mlade volonterke odevene u kostime sa početka 20.veka i pokazale kako Ivanjica izgleda svake godine u poslednjoj sedmici avgusta. Na štandu TO Ivanjice zainteresovani su mogli da se upoznaju sa ovogodišnjim programom proslavljanja „10 godina Nušićevanja“ kada će postioci moći da uživaju u kulturnim, zabavnim i edukativnim sadržajima.

„Kao i dosadašnjih godina interesovanje za festival je ogromno. Svi ljudi požele da posete ovakvu manifestaciju, koja je po svom porgramu jedinstvena u regionu. Tokom „Nušićijade“ čitav grad je pretvoren u veliku scenu, na kojoj svaki pojedinac učestvuje u njenoj realizaciji, i to je ono što najviše privlači posetioce već godinama“- istakao je Miloje Ostojić iz TO Ivanjica.

NUSICIJADA-ZA-SAJT Nušićijada izazvala veliko interesovanje širom Srbije

Od 23. do 25. avgusta Ivanjica će u svečanoj atmosferi dočekati veliki broj posetilaca, a festival će osim tradicionalnih vrednosti koje uspešno neguje čitavu deceniju, biti i u veselom rođendanskom duhu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *