Meštani Luka za primer ostalima (VIDEO)

Centar sela Luke uskoro će dobiti novi izgled jer su meštani ovog sela odlučili da uz pomoć lokalne samouprave urede zelene površine, uklone smeće,  i ponovo stave u funkciju uličnu rasvetu kao i javne česme. Takođe će u narednom periodu i škola u Lukama dobiti novu ogardu, uređeno i osvetljeno igralište a omladina prostor gde će moći da se druži i organizuje razne sportske i kulturne aktivnosti.

IL-akcija-luke Meštani Luka za primer ostalima (VIDEO)

Poverenik Saveta MZ  Luke, Darko Jerotijević, kaže da skoro dve decenije nije ništa rađeno po pitanju uređena ovog mesta koje je od Ivanjice udaljeno dvanaest  kilometara i ima sve preduslove da bude jedna od razvijenijih mesnih zajednica u opštini.

Šezdesettrogodišnji Dragoje Krdžić ponosan je na meštane Luka koji su, kaže, radni i vredni ljudi i potrebno im je samo malo ’’vetra u leđa’’ od lokalne samouprave kako bi ovo mesto zasijalo u punom sjaju.

Akcija koju su danas pokrenuli meštani Luka biće nastavljena i narednih dana, a ovo je i dobar primer komšijama kako uz malo dobre volje i neophodne podrške svi možemo imati lepše i bolje životno okruženje.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *