FSO Ivanjica dodelio priznanja i sportsku opremu najboljim klubovima i pojedincima (VIDEO)

Fudbalski savez Ivanjica, povodom završetka sezone u Opštinskoj ligi malog fudbala, dodelio je nagrade i priznanja najboljim ekipama i pojedincima.

IL-mali-fudbal-nagrade FSO Ivanjica dodelio priznanja i sportsku opremu najboljim klubovima i pojedincima (VIDEO)

Najbolji golman Opštinske lige malog fudbala je Petrović Željko, najbolji strelac Pejović Aco, treće mesto osvojila je ekipa ’’Borex’’, na drugoj poziciji našla se ekipa ’’92 BS’’, dok je pobedničko postolje zauzela ekipa ’’Golija’’. Ngrade im je uručio dugogodišnji predsednik Fudbalskog saveza Ivanjica i jedan od najzaslužnijih ljudi u razvoju malog fudbala u Ivanjici, Tomislav Parezanović.

Predsednik Fudbalskog saveza opštine Ivanjica , Tomislav Savić, istakao je da su sredstva opredeljena od strane lokalne samouprave utrošena za kupovinu sportske opreme fudbalskim klubovima iz Ivanjice.

Tako su sve ekipe malog fudbala dobile sportsku opremu i loptu dok su KMF ’’Ivanjica’’ i  KMF ’’Šljivici’’, koji igraju u višim rangovima takmičenja, dobili lopte kao i FK ’’Brezova’’ i  FK ’’Prilike’’.

Prisutni sportisti zahvalili su se na priznanjima i sportskj opremi istakavši da će to biti podstrek za nizanje još boljih rezultata u narednoj sezoni.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *