Sneg izazvao probleme na distributivnoj mreži električne energije – EDS: ”Ubrzo stabilizacija sistema, sve ekipe na terenu” (VIDEO)

Jako nevreme, praćeno obilnim, vlažnim i teškim snegom, kao i vetrom, nanelo je ozbiljnu štetu na distributivnoj mreži električne energije na području opštine Ivanjica.

Sve raspoložive ekipe sa mehanizacijom, kao i ekipe koje su došle kao ispomoć nalaze se na terenu. intenzivno i neprekidno rade na sanaciji kvarova, i pored teških uslova na terenu – neprohodnih puteva, smetova i snega, navodi se saopštenju Elektrodistribucije, ogranak Čačak.

A problemi sa strujom u ovoj varoši aktuelni su od juče i izazvani su vremenskim neprilikama. Neki meštani su već navikli na vanredne uslove u zimskom periodu dok drugi nemaju opravdanje za ovakvu situaciju.

IL-Mreza-distribucija-1 Sneg izazvao probleme na distributivnoj mreži električne energije - EDS: ''Ubrzo stabilizacija sistema, sve ekipe na terenu'' (VIDEO) IL-Mreza-distribucija-2- Sneg izazvao probleme na distributivnoj mreži električne energije - EDS: ''Ubrzo stabilizacija sistema, sve ekipe na terenu'' (VIDEO)

Iz Elektrodistribucije saznajemo da se tokom dana očekuje stabilizacija u snabdevanju strujom na  većem delu konzuma opštine Ivanjica.

I u opštini Arilje problemi u snabdevanju električnom energijom. Putevi se čiste a reaguje se i u hitnim situacijama, prema prioritetima.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *