Pronađeno beživotno telo Milutina Milenkovića iz Luka

Beživotno telo pedesetšestogodišnjeg Milutina Milenkovića Luće iz Luka kod Ivanjice, pronađeno je danas popodne u prelivnom bazenu jezera Beli Kamen u Vučkovici. Telo nesrećnog Milutina pronašli su ribari i događaj odmah prijavili policiji u Guči. Milenković je poslednji put viđen 25. novembra prošle godine i od tada mu se gubi svaki trag.

IL-Milutin-Milenkovic-nestao2 Pronađeno beživotno telo Milutina Milenkovića iz Luka

Prema prvim nezvaničnim informacijama, Milutin se najverovatnije udavio. Na zidu bazena u koji se uliva prelivni kanal sa samog jezera, pronađena je njegova jakna, a u njoj dokumenta, ključevi, novac i autobuska karta datirana na 8. decembar.

  • „Bar meni je sada jasno da se on nesrećom udavio. Autobuska karta je dokaz da je on toga dana došao iz Čačka i krenuo preko Vučkovice u Luke peške jer mu je bilo bliže do kuće nego na Ivanjicu. Moje mišljenje je da je on prišao bazenu da se verovatno umije. Ko bi skidao jaknu ako je planirao suicid. Verovatno se okliznuo i pao u taj bazen dubok 3-4 metra, koji se nalazi blizu samog asfaltnog puta. Nije znao da pliva“, kaže za InfoLIGU njegova sestra Mladena Lazić koja je bila na licu mesta da identifikuje pronađeni leš.

Uviđaj je obavila policija iz Guče, a telo je prebačeno u Čačak gde će biti obavljena obdukcija. Tek nakon toga biće i zvanično poznat uzrok smrti.

Milutin Milenković Luća je nakon smrti roditelja živeo sam, najčešće u porodičnoj kući u Lukama, ali je povremeno boravio i u Čačku gde ima kuću u naselju Atenica. Sestra Mladena, koja živi u Vučkovici poslednji put ga je videla krajem novembra kada je kod nje bio u poseti. Nakon nekoliko dana mu se izgubio svaki trag. Mladena je nestanak brata prijavila 19. decembra.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *