Filmski dani u Domu kulture – Aladin i Berlin, volim te

Dom kulture u Ivanjici organizuje filmske dane, u okviru kojih će biti prikazan jedan crtani film i jedna drama.

IL-berlinvolimte-i-aladin Filmski dani u Domu kulture - Aladin i Berlin, volim te

Najmlađi mogu da uživaju u filmu za decu „Aladin i leteći ćilim”, 20. i 21. februara od 18 časova u Plavoj Sali ivanjičkog Doma kulture.

Aladin živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom. Pjort je lepo i zanimljivo mesto, ali vrlo malo, pa Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac uopšte ne podržava svog sina. Insistira da se smiri. Svet nisu pustolovine, nego opasnosti i ljudi iz malog mesta ne treba da se mešaju sa onima iz vanjskog sveta. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač. Kada Aladin dobije nepredviđenu šansu, on je zgrabi oberučke. Na fantastičnom letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom Rajkom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče. Sultanov grad Peto je zaista nešto posebno – ogroman i haotičan, iza svakog ćoška vrebaju probisveti. Ali to ne sprečava naivnog seljačića Aladina da nastavi put na čarobnom tepihu.

Dok će za one starije u 20 časova biti prikazan film „Berlin, volim te”. U ovoj drami se spajaju različiti muškarci i žene i pričaju svoje ljubavne priče. Emocije izviru iz poznatih mesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gde cvetaju stare i nove ljubavi.

Karte su u prodaji na biletarnici Doma kulture, i koštaju 250 dinara.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *