U martu se radi auto-put Preljina-Požega! Mihajlović-Rekonstruisaćemo i pravac prema Devićima (VIDEO)

IL-lucani-sastanak-zorana-mihajlovic U martu se radi auto-put Preljina-Požega!  Mihajlović-Rekonstruisaćemo i pravac prema Devićima (VIDEO)

Sve je spremno za početak izgradnje auto-puta od Preljine do Požege i radovi bi trebalo da počnu u martu, izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. Ona je to izjavila u Lučanima gde je sa  čelnicima Moravičkog okruga održala sastanak na temu infrastrukturnih projekata važnih za taj kraj i celu Srbiju. Razgovaralo se i o početku Moravskog koridora kao i o infrastrukturnim projektima važnim za ove lokalne samouprave. Tom prilikom prvi čovek preduzeća ’’Putevi Srbije’’, Zoran Drobnjak, rekao je da će uskoro krenuti rekonstrukcija tri kilometra puta Pridvorica –Devići.

Milivoje Dolović, zahvalioje  potpredsednici Mihajlović i Vladi Srbije na podršci napominjući da su danas održana dva uspešna sastanka, na kojima je bilo reči o svim važnim projektima za ovaj kraj Srbije.

Današnjem sastanku sa čelnicima Moravičkog okruga prisustvovali su Slobodan Jolović, načelnik Moravičkog okruga, Milun Todorović, gradonačelnik Čačka, Dejan Kovačević, predsednik Opštine Gornji Milanovac, Zoran Lazović, predsednik Opštine Ivanjica, Zoran Drobnjak, direktor Puteva Srbije, Miroljub Jevtić, direktor “Infrastruktura železnica”, načelnici opštinskih uprava, kao i državni sekretari i pomoćnici ministarke.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *