Raspored isključenja struje zbog redovnog remonta trafostanica u Ivanjici

Zbog planiranih radova redovne godišnje revizije u beznaponskom stanju trafostanica na području Ivanjice, narednih dana doći će do prekida u snabdevanju električnom energijom za određene delove opštine.

U sredu 13.5.2020. godine bez električne energije će biti sledeća područja: Đurići, Varjače, Prilike, Arapovići, Prilički kiseljak, Donje i Gornje Radaljevo, Milovići, Malovići, Darijevića rijeka i Solila.

U četvrtak 14.5.2020. godine bez električne energije će biti sledeća područja: Bukovica, Grabovica, Šume, Srata fabrika, Lisa.

U utorak 19.05.2020. godine  od 10.00 do 15.00 časova bez električne energije će biti područja sledećih naselja i sela: Crnjeva, Malih Erčega, Bedine Varoši, Lučke Reke, Buka, Budoželje, Straže, Palibrčkog groba, Međurečja, Kumanice, Gleđice, Belih voda, Vučaka, Erčega, Bratljeva i Kovilja.

U četvrtak 21.5.2020. godine od 10.00 do 15.00 časova bez električne energije će biti sledeća područja: Katići, Ravna gora, Močioci, Preseka, Nestorovići, Podjavor, Kušići, Deretin, Maća, Cerova, Sivčina, Opaljenik, Čepovo i Šarenik.

IL-dalekovod-struja-bez Raspored isključenja struje zbog redovnog remonta trafostanica u Ivanjici

Iz pogona Elektrodistribucije u Ivanjici apeluju da se u navedenom vremenu što veći broj uređaja isključi sa napajanja, a nakon dolaska električne energije da se vrši njihovo postepeno uključenje.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti na broj telefona Dispečerskog centra pogona u Ivanjici na broj 032/ 661-297.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *