Javne nabavke za projekat sportskog centra i uređenje Rašćanske pećine

Opštinska uprava opštine Ivanjica raspisala je tendere za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju sportskog centra na Jelića polju i izvođenje radova na uređenju Hadži-Prodanove pećine u Raščićima.

IL-projektnotehdokumentacija Javne nabavke za projekat sportskog centra i uređenje Rašćanske pećine

Prema konkursu, rok za dostavljanje ponuda za izradu projektne dokumentacije za izgradnju sportskog centra traje do 28. septembra. Obrađivač će biti izabran metodom najniže ponuđene cene, a projekat treba da sadrži svu neophodnu dokumentaciju, po kojoj kada bude usvojena od strane nadležnih u opštini može da počne gradnja ovog za Ivanjicu veoma važnog kompleksa.

Tender za prijavu zainteresovanih za izvođenje radova na uređenju Hadži-Prodanove pećine u Raščićima za posetioce, otvoren je do 1. oktobra. Ovaj zahtevan posao podrazumeva niz građevinskih i građevinsko-zanatskih radova na uređenju pešačkih staza i hladne rasvete, a sve prema merama zaštite koje je propisao Zavod za zaštitu spomenika kulture u Kraljevu.

Na osnovu ranijih najava u Turističkoj organizaciji opštine Ivanjica, pećina bi za posetioce trebala da bude otvorena do kraja ove godine.

You may also like...

1 Response

  1. ana kaže:

    zasto se ponovo placa projekat za sportski centar kada je vec uradjen jedan?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *