Zlatibor se predstavlja na sajmu poslovnog turizma “”WESTM 2018”

Turistička organizacija „Zlatibor“ učestvuje na međunarodnom specijalizovanom sajmu turizma – Winter Events & Spa Travel Market (WESTM 2018), koji se održava 24. i 25. oktobra u beogradskom hotelu „Hyatt”.

IL-tozlatibor Zlatibor se predstavlja na sajmu poslovnog turizma ""WESTM 2018"

Specijalizovani sajam vezan za industriju kongresnog i banjskog turizma Jugoistočne Evrope, koji petu godinu za redom organizuje Turistička prizma, okupio je  veliki broj učesnika ne samo iz Srbije i zemalja regiona, već iz cele Evrope, uključujući i velike kompanije koje organizuju poslovne skupove za svoje klijente širom sveta.

Tokom dva dana koliko sajam traje, više od 100 organizatora kongresa, seminara i drugih događaja, predstavnika hotela, turističkih organizacija i agencija, ima priliku da uspostavi nove kontakte i dogovore poslove za naredni period.

Turistička organizacija „Zlatibor“ koristi ovu priliku da inostrane kompanije upozna sa turističkom ponudom planine, da im predoči kapacitete i mogućnosti za organizovanje velikih događaja i skupova, „team building“ programa, kao i velike kapacitete  za sportski turizam kojima Zlatibor raspolaže.

Prvog dana događaja, tokom „jedan-na-jedan“ sastanaka, za ponudu Zlatibora bili su zainteresovani turoperatori iz Poljske, Belgije, Bugarske i drugih evropskih zemalja, a veliko interesovanje pokazale su i organizacije koje se bave lečilišnim turizmom.

Pored sastanaka -jedan na jedan- koji su osnova WESTM-a, drugog dana sajma biće održana predavanja na kojima učesnici mogu da se upoznaju sa najnovijim trendovima iz različitih oblasti iz sveta turističke industrije.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *