Branko našao dva milona dinara i vratio vlasniku

Gest ovog Ivanjičanina za svaku je pohvalu. Branko Petrović, vlasnik jedne ivanjičke kafane, pronašao je oko dva miliona dinara koje je jedan od gostiju izgubio, i uredno ih vratio vlasniku.

IL-branko-2-miliona Branko našao dva milona dinara i vratio vlasniku

Naime, on je primetio svežanj novčanica koje su, verovatno dok je gost plaćao piće, ispale na pod.

  • Ja sam sedeo sa prijateljima za drugim stolom i nisam obraćao  pažnju dok Branko, vlasnik lokala, nije reagovao i rekao ’’ovaj čovek izgubio pare’’. Pozvao ga je i odmah mu vratio novac. To je bio ogroman svežanj novčanica, kažu blizu dva miliona dinara. Šta da vam kažem, svaka mu čast. Ovaj čovek nije mogao da veruje, zahvaljivao se, hteo da ga časti, ali on nije prihvatio ništa. Na kraju je iz zahvalnosti platio piće nama koji smo bili u kafani.-priča za InfoLIGU, Vlade, svedok ovog događaja.

Branko nije želeo da kometariše današnji događaj, samo je kratko reakoda je to normalno, i da je sreća što je znao kome pripada novac pa je mogao bez većih komplikacija da ga vrati.

  • Čovek je bio u kafani, dobio unuka pa želeo da počasti prijatelje. Desilo se da mu je novac ispao iz džepa, sreća je da sam to primetio i sve se dobro završilo.-rekao je Branko.

You may also like...

2 Responses

  1. Zoran kaže:

    A ovaj dobio unuka pa čašćava prijatelje sa 17000 Eura .Hmm..baš zabavan vic.

  2. dane kaže:

    Nista nemoj da se cudite pa to je sin RACKA I DUSANKE Petrovic zato je tako posten i vaspitan

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *