Ivanjica – Ključevi nove kuće u rukama Kaluševića, prag zalile suze radosnice (VIDEO)

Šestočlana porodica Kalušević iz Ivanjice danas se uselila u novu kuću opremljenu potrebnim nameštajem,kućnim aparatima, tehnikom  i svim neophodnim stvarima za udoban i srećan život.

Kaluševići su dane provodili u trošnoj kućici bez osnovnih uslova za život. Nisu imali ni kupatilo a četvoro dece (dva sina i dve ćerke) zajedno su provodili dane u jednoj prostoriji. Jedino što ovim ljudima nije nedostajalo je medjusobna ljubav koja ih je održala u teškim trenucima.

Zahvaljujući viber grupi ’’Dobri Samarjanin’’ za nešto više od mesec dana Kaluševići su dobili kuću od 70 kvadrata, opremljenu od poda do krova.

Kuću je finansirao Nikola Jovanović, privatnik iz Arilja, a desetina humanih ljudi iz Ivanjice uključilo se da donira sve što je potrebno za ovaj dom. IL-Predati-kljucevi-porodici-Kalusevic Ivanjica - Ključevi  nove kuće u rukama Kaluševića, prag zalile suze radosnice (VIDEO)

Čitav zaseok Kaluševići priključio se akciji viber grupe ’’Dobri Samarjanin’’ pa su svakdnevno pomagali kako bi posao bio završen u rekordnom roku.

Sreću porodice Kalušević teško je opisati rečima.

Viber grupa ’’Dobri Samarjanin’’ predvođena sveštenikom Sinišom Nikitovićem upisala je na svoj dug spisak još jedno humano delo, i već sutra nastavlja dalje pomažući svima kojima je u ovim teškim vremenima pomoć neophdna.

You may also like...

1 Response

  1. Ja 78 kaže:

    Bravo za sve humane ljude a porodici Kalušević lep život u novom domu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *