Najbolji TV doživljaj i najjeftinije cene televizora za Svetsko prvenstvo!

Mesec dana sjajnog fudbala, 12 stadiona, 32 reprezentacije među kojima je i naša Srbija. Dok su brojni navijači odleteli u Rusiju da bodre svoj tim, većina će groznicu Svetskog prvenstva doživeti u svom domu kraj “malih” ekrana!

Navijajte za Srbiju uz novi televizor! Spektar vam predstavlja 12 sjajnih televizora po šampionskim cenama! Posetite naš sajt spektar.rs ili prošetajte do najbliže Spektar prodavnice u Ivanjici, Požezi ili Lučanima i zgrabite neverovatan popust!

Prilikom odabira televizora, glavni faktor je veličina ekrana. Što je dijagonala veća, to je i doživljaj gledanja bolji. Drugi faktor je tip ekrana, odnosno tehnologija ekrana. Na tržištu prednjače televizori sa LED tehnologijom –  energetski su efikasniji, odnosno troše manje struje. Treći faktor je rezolucija ekrana koja se odnosi na jasnoću teksta i slika na ekranu: HD Ready (1280 x 720 pixela), Full HD (1920 x 1080 pixela), i sve popularniji 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixela). Ukoliko televizor planirate da povežete sa internetom ili drugim pametnim uređajem, na raspolaganju su vam, takozvani, Smart televizori. Preko Smart TV-a možete da gledate filmove,  You Tube snimke, pretražujete sajtove, koristite društvene mreže (Facebook, Twitter)…

Pogledajte sjajnu ponudu akcijskih televizora i celokupan asortiman u Spektru. Iz ponude izdvajamo:

TV Vivax 32LE78T2 LED, 32” (81 cm), HD Ready, T2

pr-tekst-1 Najbolji TV doživljaj i najjeftinije cene televizora za Svetsko prvenstvo!

TV Fox 43DLE468 LED, 43” (109,2 cm), Full HD, Smart, T2, Android

pr-tekst-2 Najbolji TV doživljaj i najjeftinije cene televizora za Svetsko prvenstvo!

Akcija traje od 15. juna do 15. jula 2018. godine ili do isteka zaliha. Gotovinske cene važe i za plaćanje čekovima i Intesa karticom na 12 rata. Dostava na kućnu adresu je besplatna.

Zapratite našu Facebook stranicu Spektar bela tehnika i iskoristite priliku da učestvujete u vrednim nagradnim igrama.

pr-tekst-katalog Najbolji TV doživljaj i najjeftinije cene televizora za Svetsko prvenstvo!

Kontakt telefoni prodavnica: 

  • Ivanjica / Tel. 032 / 663 050
  • Požega / Tel. 031 / 38 25 360
  • Lučani / Tel. 032 / 819 528

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *