Dan opštine Ivanjica – Dodeljene Junske nagrade (VIDEO)

U okviru obeležavanja Dana opštine Ivanjica održana je Svečana sednica na kojoj su dodeljene Junske nagrade zaslužnim pojedincima i organizacijama.

IL-lamontana-logo-TEXT Dan opštine Ivanjica - Dodeljene Junske nagrade (VIDEO)

Sednici su prisustvovali predstavnici lokalnih samouprava susednih opština, Nova Varoš, Užice, Kragujevac kao i bratske opštine Plužine iz Crne Gore, predstavnici Vojske RS i odbornici lokalnog parlamenta,institucija i udruženja.

Njih je na početku pozdravio predsednik SO Ivanjica, Aleksandar Tripković, nakon čega se prisutnima obratio i prvi čovek varoši, Zoran Lazović. Program su upotpunili članovi KUD-a Doma kulture i gradski hor Iva vokalis.

Povelju opštine Ivanjica za značajan doprinos u afirmaciji ove varoši  dobio je dr Svetislav LJ. Marković i specijalni savetnik za nemačke investicije predsednika Srbije, gospodin Jerg Heskens.

Junsku nagradu u vidu pohvale dobili su Marko Kovačević, Miodrag Savić i Vladimir Ćeriman, mladići koji su pokazali veliku požrtvovanost u gašenju požara u naselju Lučka reka kao i profesionalni pčelar iz Prilika, Aco Vujović. Plaketa je dodeljena  Odredu izviđača ”Ratko Sofijanić” iz Ivanjice.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *