Sumnjivo lice – deo repertoara novonastalog Reflektor teatra

Saradnja Nušićijade sa Centrom E8 na produkciji pozorišnog komada „Sumnjivo lice“ veliki je poduhvat i bogato iskustvo za organizatore ivanjičkog festivala posvećenog  umetničkom, kulturnom i drušvenom razvitku zajednice. Posebno zadovoljstvo izazvala je preporuka organizacije koja je Nušićijadu u svom poslednjem biltenu označila kao otkriće 2016. godine.

IL-Sumnjivo-lice-4 Sumnjivo lice - deo repertoara novonastalog Reflektor teatra

Kako je pozorišna produkcija Centra E8 prerasla granice ove organizacije  formiran je Reflektor teatar pod čijim će imenom u narednom period nastaviti da radi pozorište. Na veoma bogatom repertoaru naći će se neke od najhrabrijih predstava današnjice: „Crvena: Samoubistvo nacije“ , „Muškarčine“, „Žudnja“, kao i „Sumnjivo lice“ koje je nastalo u saradnji sa Mikser Hausom i Nušićijadom.

IL-Vojkan-Arsic-Aneta-Goranovic-Nusicijada Sumnjivo lice - deo repertoara novonastalog Reflektor teatra

  • Sezona 2016. bila je veoma uspešna“, kaže Vojkan Arsić, reditelj ovih predstava.  „Predstava „Žudnja“ igra se u novom i intimnijem prostoru KC GRAD-a, predstava „Muškarčine“ sitno odbrojava do stotog jubilarnog izvođenja dok  „Crvena: Samoubistvo nacije“ i dalje puni BITEF teatar.“ dodaje on.

IL-sumnjivoLice-Ponovo-u-BGD Sumnjivo lice - deo repertoara novonastalog Reflektor teatra

Predstava „Sumnjivo lice“, koja od svoje junske premijere u Mikser Hausu dobija fantastične kritike, u narednom periodu igraće se na novoj lokaciji. Nakon izvođenja u Srbiji i Crnoj Gori, naredno igranje ove hrabre adaptacije Nušićevog komada i priče o istom zakazano je za 22. februara 2017. godine u Dorćol Platz-u.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *