Ivan Andrić nakon smene dobija unapređenje

Bivši direktor ŠG ”Golija”, diplomirani inženjer šumarstva, Ivan Andrić, imenovan je na novu dužnost. On će obavljati  poslove zamenika direktora unutrašnje kontrole JP ”Srbijašuma”, na republičkom nivou, nezvanično saznaje InfoLIGA .

premiertaxibannertext474 Ivan Andrić nakon smene dobija unapređenje

Podsetimo, Andrić je na čelu ŠG „Golija“ bio od oktobra 2016. do marta meseca ove godine. Odlukom generalnog direktora „Srbijašuma“, na njegovo mesto imenovan je Predrag Nedeljković iz Ivanjice, inženjer šumarstva, zaposlen u ovom državnom preduzeću.

Razlozi za smenu Andrića nisu poznati, ali se spekuliše da je to učinjeno pod pritiskom određenih lobija, a u gradu na Moravici važi za izuzetno stručnog i poštenog čoveka koji je dužnost direktora obavljao časno i u skladu sa zakonom. Andrić se bavi i politikom, član je Srpske napredne stranke i potpredsednik opštinskog odbora u Ivanjici.

Od kada je na mesto prvog čoveka šumskog gazdinstva u Ivanjici postavljen Predrag Nedeljković, lokalnim kuloarima  kruže glasine da će i on biti smenjen i na njegovo mesto imenovano treće lice. Međutim, izvor InfoLIGE  iz  vrha  JP „Srbijašuma“ kaže da ove informacije nisu tačne i da  Nedeljković za sada ostaje direktor ŠG „Golija“

You may also like...

2 Responses

  1. Radnik kaže:

    Putuj igumane, dalje znas, daleko ti lepa kuca!!!!

  2. Radnik kaže:

    Bravo Andricu! Zasluzio si mnogo vise. Tvojim doprinisom, kada si bio direktor. SG,,Golija,, pokazao si kako se posteno vodi preduzece i kakav je saldo na racunu. Sada ce, saldo biti uvecan, ali ne u preduzecu, vec na nekim privatnim racunima. Posteno si obavljao funkciju direktora. Imati tebe za saradnika je velika cast!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *