Vuk pao u ”sačekuši” (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

U selu Donji  Dubac u opštini Lučani, lovac Rade Kotarac ustrelio je vuka koji je duže vreme napadao i klao ovce i sejao strah među meštanima.

Kako kažu stanovnici ovog sela vuk se u noći između petka i subote spustio do samih kuća, ušao u tor gde su smeštene ovce i jednu od njih zaklao. Plen je odvukao malo dalje i do jutra ga pola pojeo.

Očekujući da će se vratiti po ostatak plena lovci iz ovog kraja organizovali su mu ’’sačekušu’’.

  • Nije bilo drugog načina da se zaštitimo, vuk se osilio i počeo da dolazi do pred kućni prag. I ovu ovcu je bukvalno izvukao iz tora koji je pred kućom. Nikome nije bilo prijatno saznanje da se vuk šeta po dvorištima. Tako da su lovci odlučili da nadmudre vuka.  U obližnjoj šumici stražarili su i strpljivo  čekali da dođe po ostatak plena. Kada se pojavio, Rade je bio najprecizniji . – ispričali su nam meštani Donjeg Dubca.

IL-vuk-ubijen-d-dubac2 Vuk pao u ''sačekuši'' (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

You may also like...

2 Responses

  1. Drug član kaže:

    Ne razumem sta je ovde uznemirujuce?! Hranite pilice pa im SEKIROM odsecete glavu! Prasice i jagnjice KOLJETE nozem pod grlo! A sad je kao uznemirujuce sto je neko iz puske ubio vuka koji je pravio stetu po selu!

  1. 05/03/2018

    […] Kako kažu stanovnici ovog sela vuk se u noći između petka i subote spustio do samih kuća, ušao u tor gde su smeštene ovce i jednu od njih zaklao. Plen je odvukao malo dalje i do jutra ga pola pojeo, piše Infoliga.rs. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *