Nusićijada, hotel Park i Sabor trubača na sajmu turizma

Sajam turizma, jubilarni 40. put, biće održan od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu turizma.Sve ponude biće objedinjene na jednom mestu a svakako će biti najzanimljiviji popusti za letovanja od pet do 50 odsto.

Pod sloganom “Odmor te čeka”, ova manifestacija će okupiti više od 1.100 izlagača iz oko 60 zemalja, a po prvi put će se, pored već tradicionalnih gostiju, predstaviti Južnoafrička Republika i Maroko, koji će svojim egzotičnim destinacijama verovatno kupiti sve ljubitelje tropskih predela.

Turstička organizacija opštine Ivanjica predstaviće svoju ponudu u okviru štanda Turističke regije  zapadne Srbije. U petak svoje potencijale prezentovaće hotel ‘’Park’’ iz Ivanjice dok će subota biti rezervisana za promociju festivala ‘’ Nušićijada’’(12 časova).  Prisutnima će se obratiti  organizatori ivanjičkog festivala, biće prikazan  promotivni  film i upućen otvoren poziv Branislava Nušića ( glumac Milan Milosavljević) svim ljubiteljima kulture i dobre zabave da i ove godine budu ‘’viđeni u Ivanjici’’ od 24. do 26. avgusta.

Turistička organizacija ” Dragačevo” nastupiće na zajedničkom štandu sa susednom  “Turističkom organizacijom grada Čačka”. Promocija Dragačevskog sabora trubača planirana je  u subotu, 24. februara u 14 časova, a publici će se predstaviti trubački orkestar Ivana Jovanovića.

Posetioci će biti u prilici da iz bogate ponude izaberu putovanja prema svojim afinitetima, i to primamljive mogućnosti za odmor u letnjoj sezoni, aranžmane za tekuću zimsku sezonu, odmor i oporavak u banjama i na planinama, porodična putovanja, putovanja za mlade, spa vikende, daleke, egzotične destinacije, krstarenja. Takođe uz avio-karte za ceo svet, u ponudi agencija su paketi za prvomajske i uskršnje praznike, odmore u etno-selima, organizovane regate i splavarenja na Drini, kao i ove godine posebno zastupljene mogućnosti odmora na jedrilicama i drugim plovilima širom Mediterana.

U sklopu Sajma turizma biće održan i Međunarodni sajam vina (22-24. februar) i Sajam ugostiteljske opreme.

RADNO VREME

Sajam turizma će se održati na Beogradskom sajmu od četvrtka 22. do nedelje 25. februara. Prvog dana kapije će biti otvorene od 10 do 18 časova, u petak i subotu u punom radnom vremenu od 10.00 do 19.00, a poslednjeg dana, u nedelju, od 10 do 17 sati.

Cene karata

Pojedinačna ulaznica za Sajam turizma je 300 dinara, a grupna 200 dinara. Grupna poseta podrazumeva posetu 20 i više osoba, ali je potrebno ranije dostaviti spiskove. Parking će se naplaćivati 200 dinara po satu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *