Radovi ivanjičkih učenika na kalendaru Evropskog PROGRES-a

Likovni radovi ivanjičkih srednjoškolaca, Lucije Bešević iz Tehničke škole i Milivoja Konstantinovića iz Gimnazije, našli su se na kalendaru Evropskog PROGRES-a za 2018. godinu koji je promovisan u Vranju i Leskovcu. Tom prilikom su dodeljene nagrade za najbolje radove koji su se našli na stranicama kalendara.

Čestitajući pobednicama i pobednicima, Štefen Hudolin, šef II sektora operacija Delegacije Evropske unije (EU) je istakao da je ovogodišnja tema konkursa „Moj omiljeni evropski projekat“, iako zahtevna, podstakla mlade sa juga Srbije da saznaju više o projektima koje je EU u partnerstvu sa Vladom Švajcarske podržala u njihovim mestima i upoznaju ljude koji su imali direktnu korist od te pomoći.

IL-Rad-nagradjen-na-likovnom-konkursu-Milivoje-Konstantinovic Radovi ivanjičkih učenika na kalendaru Evropskog PROGRES-a

Milivoje Konstantinović bavio se tematikom „Uvođenja standarda Britanskog maloprodajnog konzorcijuma (BRC) u kompaniju „Flora“ iz Ivanjice“, dok je rad Lucije Bešević nosio naslov „Podrška festivalu „Nušićijada“.

Na stranicama kalendara Evropskog PROGRESa za predstojeću godinu pored prva tri nagrađena rada, Jovane Pavlović iz Leskovca, Viktorije Marković iz Aleksinca, Đorđa Milenkovića iz Surdulice i dvoje Ivanjičana, nalaze se i radovi Milana Veličkovića iz Surdulice, Nejle Čaušević iz Priboja, Radice Đokić iz Leskovca, Kerima Avdića iz Sjenice, Luke Boškovića iz Raške, Stefana Stamenkovića iz Vladičinog Hana i Marte Živković iz Bele Palanke.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *