Ivanjica ”Šampion solidarnosti”

Ivanjica je ove godine dobitnik dijamantske plakete ’’Šampion solidarnosti’’ za uspešnu organizaciju i rezultate u zimskoj i letnjoj kampanji dobrovoljnog davalaštva krvi. Predstavnici Crvenog krsta Ivanjica (volonteri, saradnici, dobrovoljni davaoci krvi) tim povodom su prisustvovali tradicionalnom novogodišnjem prijemu u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, koji svake godine tradicionalno organizuje Institut za transfuziju krvi Srbije.

IL-sampion-solidarnosti-17-3 Ivanjica ''Šampion solidarnosti''

Uručena su priznanja najuspešnijim gradovima, opštinama i institucijama za postignute rezultate u oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi ali i mladim volonterima za likovne i literarne radove na konkursu ” Krv život znači”.

IL-sampion-solidarnosti-17-2 Ivanjica ''Šampion solidarnosti''

  • Ovo je još jedno priznanje za ceo grad, sve humane sugrađane, volontere i saradnike Crvenog krsta , koji su nesebično dali svoj doprinos  uspešnom organizovanju  ovih akcija.-rekli su predstavnici ivanjičkog Crvenog krsta.

Hvala svim našim dobrovoljnim davaocima krvi, koji su iskazali plemenitost i humanost, i dali svoj nemerljiv doprinos u nastojanju da krv uvek čeka pacijenta, a ne pacijent krv.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *