Ogromna šteta od nevremena u Ivanjici – stanovnici Vučaka kao i da nemaju put (VIDEO)

Muke stanovnika seoskog područja nakon obilnih kiša i razorene infrastrukture su baš velike. Odroni i osuline su na gotovo svim nekatergorisanim i opštinskim putevima u Ivanjici a stanje je alarmantno i u selu Vučak. Meštani kažu da je put toliko loš da je nebezbedan za kretanje pa očekuju od lokalne samouprave ili države pomoć kako bi opstali na svojim ognjištima. Uskoro počinje i berba malina što svima otežava život na selu.

Lokalna samouprava je angažovala svu raspoloživu mehanizaciju kako bi se sanirale posledice nevremena ali dodatne probleme stvara im kiša koja ne prestaje da pada, sve što se u danu uradi, sledećeg voda nosi i stvara nove odrone.

IL-Vucak- Ogromna šteta od nevremena u Ivanjici - stanovnici Vučaka kao i da nemaju put (VIDEO) IL-Vucak-2 Ogromna šteta od nevremena u Ivanjici - stanovnici Vučaka kao i da nemaju put (VIDEO)

Problemi sa infrastrukturom na području čitave opštine su veoma izraženi ali se Vučačani nadaju da će i oni nakon toliko decenija dočekati da se ovaj putni pravac asfaltira jer žele da ostanu i nesmetano žive i rade u svom selu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *