Spektar otvara Salon tehnike na Senjaku

infoliga-tekst-glavna Spektar otvara Salon tehnike na Senjaku

Od četvrtka, 13. decembra, Spektar maloprodajna mreža postaće brojnija za jednu novu radnju, koja će vernim kupcima obezbediti pravo osveženje u pogledu kupovine.

Veliko otvaranje “Salona tehnike na Senjaku” najavljeno je za 13. decembar, a toga dana, kao i naredna dva, Spektar vam daruje neverovatnih 20% popusta na kompletan asortiman, i to za sve načine plaćanja.

infoliga-tekst-unutra Spektar otvara Salon tehnike na Senjaku

Preko 1000 artikala, 50 domaćih i stranih brendova, biće izloženo na preko 500 m2 površine. Inovativno osmišljen prostor, dobra organizacija, uslužni prodavci i akcijsko sniženje od 20% na ceo asortiman čekaju na vas! Bilo da vam je potreban novi televizor, mobilni telefon, frižider, šporet, veš mašina, ugradna tehnika, ili nešto od malih kućnih aparata i dodatne opreme, možete naći na policama nove Spektar radnje.

Najvrednije kupce očekuju nagrade

Pored velikog izbora proizvoda i brojnih akcijskih cena, pripremili smo i zanimljive nagrade za najvrednije kupce. Prvih 100 kupovina u iznosu od preko 5000 dinara očekuje vredan poklon.

Novogodišnji katalog

 Od danas u svim našim maloprodajama možete naći tradicionalni novogodišnji katalog, koji vam donosi preko 40 artikala sa fenomenalnim cenama.

 Razloga je dosta da u periodu od 13. do 15. decembra posetite Salon tehnike na Senjaku i pazarite po specijalno sniženim cenama kompletnog asortimana kućnih aparata.

Vidimo se!

Ivanjica, Senjak bb (mapa)

Tel: 032 / 652 014

Radno vreme:

Radnim danima 9-19h

Subotom 9-14h

https://spektar.rs

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *