Obradović: Izlazimo na izbore u Lučanima da bismo režimu ”pokazali zube”

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je policija u Lučanima privela na informativni razgovor kandidata Saveza za Srbiju za odbornika u Skupštini Lučani Vukašina Vujovića zbog cepanja bilborda Srpske napredne stranke (SNS) u selu Kotraža, što je, kako kaže, još jedan od pritisaka na opoziciju pred lokalne izbore 16. decembra.

IL-Bosko-Obradovic Obradović: Izlazimo na izbore u Lučanima da bismo režimu ''pokazali zube''

On je dodao da je Vujović priveden sa radnog mesta i da je u policiji proveo dva sata.

Obradović je dodao da advokati Dveri razmatraju podnošenje tužbe zbog toga.

  • – Gde smo mi to stigli i šta nas još čeka od ove vlasti. Ja razumem da Vučiću pada rejting. Ja razumem da je on nervozan zbog toga. Ja razumem da Savezu za Srbiju raste rejting i da je on već druga po veličini politička snaga u Srbiji, ali ne može Vučić na silu da zadrži vlast – rekao je Obradović.

Obradović je dodao da je do sada zabeleženo 10 krupnih neregularnosti u toku predizborne kampanje za izbore u Lučanima.

  • Izbori su već sada neregularni, ali izlazimo da bismo odbranili ljude koji žele slobodno da glasaju, da bismo im ‘pokazali zube’ i da bi shvatili da ne mogu više da kradu, da lažu ovaj narod, da ne mogu više da kontrolišu sve medije i život u Srbiji – rekao je Obradović.

On je još jednom pozvao vlast da objavi ime uhapšenih osoba koje su napale Borka Stefanovića u Kruševcu i aktivistkinju SNS Nadu Jovanović (64) u Lučanima i zapitao da li su oni članovi SNS i zašto se vlast plaši da saopšti njihova imena.

Obradović je rekao da cela varošica Lučani zna ime čoveka sa kojim se Nada Jovanović verbalno sukobila, i da je on član jedne od frakcija SNS u Lučanima, ističući da on ne zna da li je taj muškarac i fizički nju napao i da li je uopšte uhapšen.

 

Izvor: Beta

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *