Nastavlja se borba za Markov život

Na donatorskoj zabavi koju su organizovali opština Ivanjica  i hotel ‘’Park’’ , za lečenje Marka Markovića iz Ivanjice koji  boluje od Hočkinove bolesti, prikupljeno je 450 000 dinara. U programu su učestvovali, glumica i stand up komičarka iz Beograda, Mariana Aranđelović, plesni studio ‘’Salsa fabrika iz Čačka’’, muzička zvezda Sandra Čaprić i orkestar Enigma kao i mladi muzičari iz Ivanjice koji su sjajnim nastupima oduševili publiku i dali nesebičan doprinos u prikupljanju sredstava za Markovo lečenje.

IL-donatorsko-vece-za-marka2 Nastavlja se borba za Markov život

Osim ljudi dobrog srca iz Ivanjice, donatorskoj večeri prisustvovali su i visoki zvaničnici opštine Lučani na čelu sa predsednicom, Vesnom Stambolić.

  • IL-Momcilo-Mitrovic Nastavlja se borba za Markov životPrikupili smo jedan deo sredstava za lečenje našeg sugrađanina, ali to nije dovoljno, moramo nastaviti dalje. Opština će maksimalno učestvovati u skladu sa zakonskim okvirima i mogućnostima ali ćemo se truditi intezivnije da uključimo privrednike i zamolimo sve ljude dobrog srca da, koliko mogu, pomognu. Ovo je borba za život mladog čoveka koja traje par godina i prema prognozama doktora mora se nastaviti u naredne dve do tri godine. Za sve to potrebno je oko tri miliona dinara, da bi se proces lečenja  uspešno završio i Marko pobedio ovu bolest. To jeste značajna suma novca, ali nikako ne sme biti prepreka za spas ljudskog života. Novac koji smo prikupili od ove akcije dovoljan je za terapiju koju Marko mora hitno primiti u decembru i potrebna snimanja u inostanstvu. Nastavljamo dalje u nadi da zajedničkim snagama možemo dobiti bitku za Marka.-rekao je za InfoLIGU, zamenik predsednika opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

Terapija koju Marko Marković sprovodi  u specijalnoj bolnici Nova Vita dala je odlične rezultate, ali da bi sam proces lečenja bio uspešno okončan, potrebna mu je  finansijska podrška svih nas.

Porodica i organizatori zahvaljuju se svima koji su i kroz ovu akciju dali nesebičan doprinos Markovoj borbi za život.

Marku možete uplatiti pomoć na žiro račune:

Broj namenskog depozitnog računa: 205-9011006697270-35

Broj deviznog računa: RS 35205903102267262809

Ili poslati sms poruku

zamarkovzivot306 Nastavlja se borba za Markov život

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *