Crveni krst Ivanjica još jednom uspešno realizovao akciju DDK

Ivanjički Crveni krst organizovao je akciju Dobrovoljnog davanja krvi, još jednu u ovoj godini, na kojoj je prikupljeno 57 jedinice ove dragocene tečnosti. Prvi put je troje Ivanjičana dalo krv, a u samoj akciji učestvovalo je i 12 žena, dok njih 16  nije ispunjavalo uslove da ovaj put da krv.

IL-DDK4 Crveni krst Ivanjica još jednom uspešno realizovao akciju DDK

– Zahvaljujemo se brojnim volonterima i saradnicima, lokalnim medijima i lokalnoj samoupravi, koji su dali nemerljiv doprinos u organizaciji i realizaciji akcije. Naši sugrađani su i ovaj put iskazali veliku humanost i spremnost da se i u ovim kriznim vremenima pomogne onima kojima je ovakav vid pomoći neophodan.Ujedno pozivamo građane da uzmu učešće u tradicionalnoj Vidovdanskoj akciji davanja krvi, 28. juna ove godine- navodi se u saopštenju Crvenog krsta Ivanjica.

IL-DDK5 Crveni krst Ivanjica još jednom uspešno realizovao akciju DDK IL-DDK3 Crveni krst Ivanjica još jednom uspešno realizovao akciju DDK IL-DDK2 Crveni krst Ivanjica još jednom uspešno realizovao akciju DDK IL-DDK1 Crveni krst Ivanjica još jednom uspešno realizovao akciju DDK

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *