Garavi sokak dva puta vraćan na bis

Branislav Bane Krstić i “Garavi sokak”  osvojili su publiku  dobro poznatim hitovima i specifičnim  panonskim zvukom pa su ih raspoloženi  Ivanjičani gromoglasnim aplauzima dva puta vraćali na bis.

  • Čekali smo par decenija na koncert u Ivanjici, ali smo nakon ovakve atmosvere i energije koja je dolazila od strane publike shvatili da nikada nije kasno.-kaže frontmen Garavog sokaka, Bane Krstić.

On dodaje da iako ova mala varoš već miriše na zimu, u publici je sve podsećalo na leto zahvaljujući toplini koja je dolazila ’’sa druge strane’’.

  • Kod nas na severu tokom koncerta ljudi su nekako rezervisani, a ovde je sve neposredno. Imao sam utisak da sam kod kuće i čitav taj doživljaj vratio me u detinjstvo. Bilo je nečeg dirljivog u našoj večerašnjoj komunikaciji. Nikada  se nismo videli a bili smo tako otvoreni.

IL-garavi-sokak-dk-3 Garavi sokak dva puta vraćan na bis

Ove godine „Garavi sokak“ trebalo bi da podari i mališanima album.

  • Prvi put da radim album za decu, koji treba da izađe ove godine. Posle 10 albuma za odrasle, rešio sam da jedan posvetim najmlađima. Radni naslov mu je „Garavi sokak za malu i veliku decu“.

IL-garavi-sokak-dk-2 Garavi sokak dva puta vraćan na bis

Garavi Sokak je nastao 1989. godine. Mnoge pesme sa prve ploče postali su veliki jugoslovenski hitovi. Tiraž prvog albuma premašio je 100.000 primeraka. Od tada do danas objavili su 10 autorskih albuma sa pesmama Baneta Krstića. Odsvirali su preko 1.000 koncerta širom Srbije, regiona i sveta. Neguju akustični pop zvuk sa etno motivima iz Vojvodine.

You may also like...

1 Response

  1. Плачем само када љуштим лук... kaže:

    Е баш сам се добро провела на концерту.Што се мене тиче ,може их бити и више,а што чешће.Диван бенд,музика фантастична,текстови паметни.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *