Nušićijada na konferenciji – Sve boje regionalnog turizma

U okviru 50. Međunarodnog sajma turizma i 25. Međunarodnog sajma ekologije „Eko svet“, a u organizaciji Novosadskog sajma i Biznis plus-a, u Novom Sadu je održana deveta regionalna konferencija pod nazivom „Sve boje regionalnog turizma“, na kojoj je festival Nušićijada prepoznat kao primer dobre prakse u regionu.

U panel diskusiji i interaktivnoj komunikaciji, koordinator turističke promocije ivanjičkog festivala Miloje Ostojić je učesnicima i posetiocima govorio o značaju Nušićijade u očuvanju kulture i spoju kulture i zabave u organizaciji jedne manifestacije.

Zajednički je konstatovano da je Nušićijada kolaž festival satkan od sadržaja različitih karaktera, te da u najboljem svetlu predstavlja ne samo Ivanjicu već Zapadnu Srbiju i Srbiju kao turističku destinaciju u manifestacionom turizmu.

Regionalna konferencija Biznis plusa, okupila je priznata imena iz oblasti turizma kao što su prof.dr Slobodan Čerović, prof.dr Slobodan Unković, profesor emeritus, ali i druge stručnjake iz ove oblasti iz Austrije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Imena i titule panelista učesnika na ovom događaju, u čijem društvu se našla i Nušićijada, govore o značaju i vrednosti ivanjičkog festivala kulture i zabave za čitav region.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *