Bolji uslovi za mlađe selekcije u Javor Matisu

Koliko  FK ’’Javor Matis’’ brine o mladjim selekcijama ovog kluba najbolje govori najnoviji potez upraveNedavno su adaptirane i potpuno uredjene  prostorije koje mladi fudbaleri koriste pre i nakon treninga. Iznad pomoćnog terena na Sajmištu, prostor predviđen za pripremu fudbalera, dobio je novo ruho. Renovirano je sve od svlačinonica do tuš kabina i dela  za protokol. Deca će od sada imati mnogo bolje uslove za rad.

IL-fk-javor-skola-fudbala-adaptacija2 Bolji uslovi za mlađe selekcije u Javor MatisuIL-fk-javor-skola-fudbala-adaptacija4 Bolji uslovi za mlađe selekcije u Javor Matisu

Tomislav Savić, tehnički direktor FK ’’Javor Matis’’ odgovoran za mladje selekcije fudbalera, kaže da je ovo jasna poruka koliko klub računa na generacije koje dolaze i želi da im obezbedi nesmetane uslove za rad.

  • Potrudili smo se da uredimo prostor koji mladi fudbari koriste pre i nakon treninga tako da sada imaju veoma pristojne uslove, nove tuš kabine, okrečene i nameštene svlačionice i sve što je potrebno  za nesmetano funkcionisanje. Osim stručnog  rada na terenu koji im je obezbedjen kroz odlične trenere, dodatno smo se potrudili da i propratne sadržaje podignemo na viši nivo. –rekao je Savić.

IL-fk-javor-skola-fudbala-adaptacija3 Bolji uslovi za mlađe selekcije u Javor Matisu IL-fk-javor-skola-fudbala-adaptacija5 Bolji uslovi za mlađe selekcije u Javor Matisu

FK ’’Javor Matis’’  godinama  unazad pažljivo neguje omladinski pogon i ulaže u mladje selekcije sa ciljem da najvredniji i najbolji jednog dana obuku dres  prvog tima.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *