Zagonetno druženje sa Urošem Petrovićem (VIDEO)

IL-uros-petrovic Zagonetno druženje sa Urošem Petrovićem (VIDEO)

Uroš Petrović, poznati pisac čije knjige za decu i mlade pomeraju granice u savremenoj srpskoj literaturi, družio se sa učenicima četvrtog razreda Osnovne škole „Milinko Kušić”.  Počev od zbirki priča – mozgalica i romana u zagonetkama do fantastičnih pripovesti, dela ovog autora jesu originalne pustolovine koje nagrađuju čitaoce.

Mališani su uživali u interaktivnom  času u okviru kog su pokazali svoju kretivnost i domišljatost, a koji je bio  koje je svojevrstan spoj književnog susreta i umetničko-intelektualnog performansa.

IL-uros-petrovic-i-dusica-savic Zagonetno druženje sa Urošem Petrovićem (VIDEO)

  • Profesor razredne nastave  Dušica Savić istakla je kako se trudi da učenicima prenese znanja koja su funkcionalna: „Kako bi našoj deci odrastanje bilo što kvalitetnije i zanimljivije, trudimo se da dovedemo prave osobe, poput našeg današnjeg gosta, I sigurna sam da će ovakav čas uvek pamtiti.”

Razmrdavanje vijuga, susret sa čudesnim, neobičnim, ali i zastrašujućim, raskošna mašta i osobeni humor u njegovim knjigama privlače čitaoce svih generacija, koji su prisustvovali književnoj večeri sa Urošem Petrovićem , u organizaciji biblioteke “Svetislav Vulović” u Ivanjici.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *