Održana jedanaesta sednica SO Ivanjica (VIDEO)

Na jedanaestoj sednici Skupštine opštine Ivanjica odbornici su usvojili ostavku dr Želimira Milinkovića koju je iz ličnih razloga podneo u svim radnim telima pri ovoj lokalnoj samoupravi. Takođe su podržane izmene i dopune Kadrovskog plana za Opštinsku upravu i Opštinsko pravobranilaštvo.

Skupština opštine Ivanjica je na sednici održanoj  11. 05. 2021. godine donela izmene i dopune  kadrovskog plana kojima je, između ostalog, planiran broj zaposlenih na neodređeno vreme u Opštinskoj upravi (74) i na određeno vreme zbog povećanog obima posla (6). Navedena struktura zaposlenih je u potpunosti usklađena sa sredstvima koja se u budžetu planiraju za plate.

IL-skupstina Održana jedanaesta sednica SO Ivanjica (VIDEO)

Takođe je na današnjem zasedanju izabran član Školskog odbora Tehničke škole u Ivanjici. Reč je o Miliću Šuluburiću koji je predložen od strane lokalne samouprave.

Kratko zasedanje lokalnog parlamenta završeno je odborničkim pitanjem Aleksandra Tripkovića doskorašnjeg predsednika SO Ivanjica, a sada opozicionog odbornika SPS-a, vezano za rekonstrukciju Žičanog mosta u Ivanjici.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *