U subotu u Ivanjici protestna šetnja #1od5miliona

Protest građana ‘’#1od 5miliona’’ biće opet održan u Ivanjici, 8.juna, u 18 časova, najavili su organizatori.

Oni su istakli da  su posle 6 meseci šetnji, protesti #1od5miliona su odneli mnoge pobede.

“Uspeli smo da smenimo Jutku, Simonovića, Babića, spasimo uhapšenu decu, zaustavimo izgradnju gondole, nateramo bahatu vlast da više pazi šta radi, izborimo se da i RTS počne da priča o nama, pošaljemo poruku slobode i u najizolovanije krajeve Srbije, skrenemo pažnju međunarodne zajednice, nateramo Vučića da plače u Nišu, ali i da se dokazuje na svojim plaćenim mitinzima.

IL-1od5 U subotu u Ivanjici protestna šetnja #1od5miliona

Uspeli smo da razbijemo strah i da svi zajedno probudimo uspavanu i izmaltretiranu Srbiju. Zajedno smo šetali u preko 100 gradova Srbije i dijaspore! Ali nismo završili, tek smo krenuli. Svi zajedno bili smo deo najvećih protesta u Srbiji od 5. oktobra, zajedno smo se smrzavali, kisnuli i zajedno brinuli jedni o drugima. Sada vas pozivamo da nam se pridružite 8. juna, na šestomesečnoj godišnjici od prvog protesta, da u našem gradu pokažemo da mi nismo kukavice, da nas nije strah i da Vučiću dolazi kraj!

Naša snaga jeste u tome što se među nama nalaze i stranačke, ali i vanstranačke ličnosti, ljudi koji su orijentisani i levo i desno. Za ovih 6 meseci obuhvatili smo probleme svih svera društva i sve slojeve društva. Izađite 8. juna, pokažite da smo odlučni i da nismo odustali. Naša borba nije samo na ulici, ali ćemo podsetiti Vučića da se ne plašimo.”- poručuju iz organizacije #1od5miliona.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *