Povereništvo SNS-a pokrenulo akciju uređenja Ivanjice

Povereništvo SNS-a u Ivanjici organizovalo je akciju uređenja Priličkog kiseljaka. Ovo je prva u nizu aktivnosti koje će sprovoditi u narednom periodu sa ciljem uređenja poznatih izletišta, česama, obala reka i drugih mesta koja su ljudskim nemarom pretvorena u smetlišta. S obzirom na to da je sam pristup Priličkom kiseljaku i vodi za koju se veruje da je lekovita bio gotovo nemoguć, radilo se na košenju trave i ukljanjanju  rastinja.

IL-prilicki-kiseljak2 Povereništvo SNS-a pokrenulo akciju uređenja Ivanjice

Sledi uređenje izvorište kisele vode na Kušićanu.

-Nadamo se da ćemo uspeti da omasovimo ovakve akcije, i da će nam se ubuduće pridružiti svi građani koji su u mogućnosti da učine nešto kako bi naš grad, Ivanjica, bio lepši.- kažu u povereništvu SNS-a.

Da podsetimo, nedavno je Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Ivanjici raspušten, a uvedeno je trojno povereništvo, koje čine Momčilo Mitrović, Zoran Lazović i Bili Vulović.

You may also like...

2 Responses

  1. Ja kaže:

    Bravo, genijalna akcija jos genijalnijih umova. A to sto ni jedna drzavna institucija ne radi kako treba ce da resava neko drugi. I zato ce sume na Goliji i Javoru da uredjuju vlasnici strugara i njihovi mentori.

  2. Pazi, njih trojica poverenika čiste! Svaka čast.
    Izvinjavam se malo je slika nejasna ko je ovde Skole, ko Mitrović a ko Bili!??

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *