Počeli radovi na adaptaciji Medicine rada

Radovi na adaptaciji zgrade Medicine rada u Ivanjici su počeli. U prvom kvartalu kompletno će se renovirati unutrašnjost objekta: podovi, novi mokri čvorovi, stolarija, ograde, zidovi, termoizolacija… Sredstva  u vrednosti 11.620.000 dinara dobijena su od Kancelarije za javna ulaganja Republike Srbije.

IL-reboviranje-medicine-rada-spolja Počeli radovi na adaptaciji Medicine rada

  • Kompletno će biti renoviran unutrašnji deo Medicine rada u okviru prve faze, čim nam dozvole vremenske prilike počećemo drugu fazu, tačnije rekonstrukciju fasade i izolaciju  spoljašnjeg dela zgrade uz kvalitetnu energetsku zaštitu. Dobićemo zaista veoma lep objekat gde će zaposleni imati sve uslove za pružanje kvalitetne zdravstvene zaštite a pacijenti  istu dobiti na najvišem nivou.-rekao je predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović, koji je danas obišao radnike i proverio da sve teče prema predviđenom planu.

IL-reboviranje-medicine-rada-radonjic-lazovic Počeli radovi na adaptaciji Medicine rada

Tom prilikom Lazović je istakao da nastavlja sa razvojem primarnog zdravstva na teritoriji opštine Ivanjica, a poseban akcenat stavlja na seosko područje gde će biti renovirane zdravstvene ambulante.

  • Svakom građaninu na teritoriji naše opštine mora biti dostupna  osnovna  zdravstvena zaštita jer to je preduslov za dobar život u našem gradu.-zaključio je Lazović.

IL-reboviranje-medicine-rada-vrata Počeli radovi na adaptaciji Medicine rada

U Domu zdravlja kažu da je adaptacija zgrade Medicine rada značajna investicija veoma važna  za poboljšanje uslova pri pružanju usliga pacijentima. Takođe su se pohvalno izjasnili o aktivnostima lokalne samouprave vezanim za podizanje nivoa zdravstvene zaštite na seoskom području.

You may also like...

1 Response

  1. Nikola kaže:

    Ne znam da li je neko primetio, ali ovo bi mogla da bude najlepsa zgrada u Ivanjici. Nadam se da je nece uprpastiti nekom belom stolarijom i ljubicastom fasadom, kao sto je znamo cesto da uradimo. Na primer Tursiticka organizacija Ivanjica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *