U Ivanjici udaren autom čovek na pešačkom prelazu

Na raskršću ulica Milinka Kušića i Javorska u Ivanjici, danas oko 14.30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen pešak.

IL-udaren-pesak2 U Ivanjici udaren autom čovek na pešačkom prelazu

Njega je na samom pešačkom prelazu zakačilo vozilo „opel astra td“ ivanjičkih registracionih tabli kojim je upravljao M.S. iz Ivanjice. Pomenuto vozilo kretalo se Javorskom ulicom iz pravca Kamenog mosta, kada je praktično na njega naleteo muškarac koji je dolazio iz pešačke zone. Tom prilikom, kako nezvanično saznajemo od očevidaca, padom na asfalt zadobio je povredu kuka i ruke.

Ubzo je na lice mesta stigla hitna pomoć koja je povređenog transportovala u Dom zdravlja, dok je policija izvršila uviđaj, na osnovu koga će biti utvrđena krivica za ovaj nemili događaj.

IL-udaren-pesak U Ivanjici udaren autom čovek na pešačkom prelazu

  • „Nisam brzo vozio, jer na ovom delu puta je to praktično i nemoguće zbog stalne frekvencije prelaza preko pešačkog prelaza, a i inače ne vozim brzo nikada. On se odjednom našao pored mene. Zakačio sam ga desnom stranom vozila. U šoku sam“, kaže za InfoLIGU vidno uznemiren vozač M.S.

U hitnoj službi Doma zdravlja rekli su nam da je povređenom pešaku K.M. (1954) slomljen palac desne šake i povređen kuk. Nakon ukazane prve lekarske pomoći upućen je na dalju dijagnostiku u Čačak.

IL-udaren-pesak3 U Ivanjici udaren autom čovek na pešačkom prelazu

You may also like...

4 Responses

  1. Pijac kaže:

    Brko nije kriv!

  2. Gradjanin Ivanjice kaže:

    Mene za malo ne ubi radnica sa saltera u MUP-u….takodje na pesackom prelazu,na istoj raskrsnici. Iako sam vozac,policija bi trebalo da bude strozija prema svim vozacima,bar sto se tice pesackih prelaza,… Ne postuje ih skoro niko,kao da ne postoje. Pesak mora skoro svako auto da propusti da bi presao ulicu

  3. Anka87 kaže:

    Prvo ne znam da li je ovaj vozac kriv, ali je cinjenica da u Ivanjici vozaci nemaju elementarne saobracajne kulture da propuste pesake vec dodaju gas da prodju pre njih… Kod Hotela Park je neophodan “lezeci policajac” zbog dece ali neko ne zeli da on bude postavljen…a isto je i na nekim drugim mestima…

  4. Muazz kaže:

    Koje **** ******* da vrsi uvidaj…ko je njemu dozvolio da prisustvuje uvidaju…a nije ucesnik u nezgodi…to je taj gospodin kako on kaze da postavlja …razresava…smenjuje i kako kaze pita se za sve….naravno i blinkeri su tu…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *