Torta Ivanjica zapošljava

Porodična tradicija iz srca Ivanjice, već 18 godina svojim poslasticama unosi radost u domove širom Srbije! Naš vredni tim je u potrazi za novim kolegama koji će upotpuniti povećani obim posla naše firme.

Ukoliko ste u potrazi za sigurnim i stabilnim poslom sa redovnom i stimulativnom zaradom, imate želju da radite u dobrom i raspoloženom timu, odgovorni ste i spremni da učite, Torta Ivanjica čeka baš na vas!

Prijava na: 065 / 60 17 604 ili putem email adrese: [email protected]

Otvorene pozicije:

Proizvodnja:

1. Dekorater torti– puno radno vreme – Ukoliko vas oduvek privlači estetika, lepo i kreativno, verujete da imate smisla za dekoraciju i boje, radujemo se da vas upoznamo! Za ovu poziciju nije neophodno iskustvo, već odgovornost i želja za učenjem.

1-dekor Torta Ivanjica zapošljava

2. Radnik u proizvodnji torti – puno radno vreme – Radno mesto obuhvata spektar aktivnosti u procesu izrade torti i kolača, od pečenja, kuvanja filova , filovanje gotovih proizvoda, itd. Ukoliko volite da pravite torte i kolače prijavite se, čekamo vas!

2-dekor Torta Ivanjica zapošljava

Logistika:

  • Dopunski radnik – dopunski posao – Ukoliko ste dobar vozač i uz to odgovorni u svom poslu, a u potrazi za sigurnim dopunskim poslom, naš tim čeka na vas!

3-dekor Torta Ivanjica zapošljava

 Vašu prijavu čekamo putem broja telefona: 065 / 60 17 604 ili putem email adrese: [email protected]

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *