Novo lice Srbije na lokalnim izborima u Ivanjici

Novo lice Srbije učestvovaće na predstojećim lokanim izborima u opštini Ivanjica- izjavio je potpredsednik ove političke stranke Ivan Jovićević.

On je kao okosnicu predizbornog programa svoje stranke istakao borbu za fiskalnu decentralizacuju. CENTRALNA VLAST U BEOGRADU VEĆ GODINAMA VRAĆA SAMO MRVICE OD ONOGA ŠTO IVANJIČANI UPLAĆUJU U BUDŽET SRBIJE. Poljoprivreda stagnira, plate su male, a naši mladi odlaze sa kartom u jednom smeru. To se mora promeniti – rekao je Jovićević.

On ističekaže da će se na predstojećim izborima bazirati na terensku kampanju kao i na svoj program za Ivanjicu koji će uskoro biti predstavljen.

– Za terensku kampanju je potrebno vreme, ali ne žurimo. Bićemo zadovoljni svakim rezultatom jer znamo da je to iskrena podrška naših sugrađana koje nismo ucenjivali, pretili im ili koristili državne resurse. Sve što osvojimo, znamo da je osvojeno časno i pošteno – kaže Ivan Jovićević.

IL-NOVO-LICE-SRBIJE Novo lice Srbije na lokalnim izborima u Ivanjici

Jovićević je takođe istakao da je već pripremljeno  45 kandidata i kandidatkinja za odbornike u lokalnoj skupštini. Na finalnoj listi će se od svih predloga naći ukupno 37 kandidata i kandidatkinja, koliko i čini lokalna skupština.

Iz Novog lica Srbije Ivanjica ističu da je ova partija učinila sve što je bilo u njenoj moći da dođe do ujedinjenja celokupne opozicije, ali da sa pojedinih strana nažalost nije bilo razumevanja. Opštinski odbor Novog lica Srbije Ivanjica poziva sve stranke, privrednike, istaknute intelektualce, poljoprivrednike i sve ljude koji su sličnog ili istog političkog stava da nam se pridruže u narednom periodu u cilju što boljeg izbornog rezultata opozicije u Ivanjici i da zajedno učinimo da Ivanjica bude prikladno mesto za život svih nas. – rekao je Ivan Jovićević.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *