Ivanjička robna kuća ”Izbor” na licitaciji

Akcionarsko društvo za trgovinu i usluge „Novi dani” u stečaju oglašava prodaju imovine javnim nadmetanjem i to za dve imovinske celine.

Robna kuća „Izbor” u Ivanjici u ulici Venijamina Marinkovića broj 4, predmet je prodaje sa početnom cenom 28.095.322,63 dinara, a depozit iznosi 11.238.129,05. Početna cena, prodavnice „Bukovica” u Bukovici je 3.114.389,52, a depozit 1.247.755,80.

Javno nadmetanje će se održati 27. avgusta u 11:00 časova na adresi Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu, registracija učesnika počinje dva sata pre početka javnog nadmetanja.

IL-Izbor-robna-kuca-licitacija Ivanjička robna kuća ''Izbor'' na licitaciji

You may also like...

3 Responses

  1. Milito kaže:

    Bilo bi pametno da to kupi opština, tu objedini svoje službe (socijalno, crveni krst, penziono, trziste rada, inspekcijske službe), u prizemlju napravi normalnu salu za sednice skupštine i venčanja. Ukrasi grad i olakša gradjanima život.

  2. Ana kaže:

    Meni samo jedna stvar nije jasna, a to je kada ce odgovarati oni koji su unistili Nove dane? Toliki lokali na najboljim mestima u celom gradu pa i u okolnim selima a sada nema nista od toga nego privatnici kupuju i rade na tim istim lokacijama?

  3. Predo kaže:

    Konačno,napred Amerikanac…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *