“Muškarac u sendviču” u ivanjičkom Domu kulture

U plavoj sali ivanjičkog Doma kulture u ponedeljak, sa početkom od 20 časova, biće izvedena predstava „Muškarac u sendviču“.

Dve koleginice i prijateljice, jedna iz Srbije druga iz Hrvatske, pričaju o svojim iskustvima sa muškarcima i savetuju kako se treba ponašati prema njima. Ali to prijateljstvo se dovede u pitanje pojavom konobara koji postane predmet intersovanja zato što svaka pokušava da ga pridobije na svoj način. Noćna mora za konobara. Dok se radnja odvija, suočavamo se s neizbežnim komičnim trenucima, nesporazumima i smehom koji ne jenjava. Ova izuzetno talentovana glumačka postava izvodiće šaljive dijaloge i iznenađujuće situacije koje će vas držati na ivici sedišta, ali s osmehom na licu. “Muškarac u sendviču” je komedija koja ne samo da pruža neodoljivu zabavu, već nas podseća na to koliko je važno prihvatiti i podržavati jedni druge, čak i u najčudnijim okolnostima.

Zato, draga publiko, pridružite se na ovoj ludoriji, jer ćete se kroz smeh suočiti s istinama o ljubavi, prijateljstvu i hrabrosti. “Muškarac u sendviču” je predstava koja će vas oduševiti i garantovano ostaviti trag u vašim srcima.

Glumačka postava: Mira Đurđević, Jelena Đukić, Vladimir Tešović

Adaptacija i režija: Rade Vukotić

„Vidimo se na sceni, jer vam obećavamo da će ovaj sendvič biti najukusniji i najsmehotresniji koji ste ikada probali!“

Cena ulaznice iznosi  600,oo din.

il-muskarac-u-sendvicu "Muškarac u sendviču" u ivanjičkom Domu kulture

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *