Učestvujte u akciji Crvenog krsta “Jedan paketić-mnogo ljubavi”

Crveni krst  Ivanjice  i ove godine planira realizaciju tradicionalne akcije  “ Jedan paketić – mnogo ljubavi “ , kojom žele da obraduju decu korisnike Crvenog krsta  novogodišnjim paketićima  .

Kako je Crveni krst humanitarna organizacija, realizacija ovakvih aktivnosti  zavisi i od pomoći  donatora i svih zainteresovanih građana da učestvuju u  humanitarnim akcijama.

„U okviru ove akcije  planiramo da obuhvatimo oko 180 dece iz socijalno ugroženih porodica.  Iz tog  razloga Vas molimo da učestvujete u našoj akciji u skladu sa svojim mogućnostima  na način koji Vama odgovara , (tako što ćete opredeliti novčani iznos za iste  br žr 325-9500600048049-45,  donirati  neki  artikal za paketiće ili izvršiti nabavku gotovih paketića).

Ukoliko odlučite da učestvujete u našoj akciji, molimo Vas da nam  do 15.12.2022. godine odgovorite, kako bi smo na  vreme realizovali naše aktivnosti i stigli do Nove godine da distribuiramo paketiće do svakog deteta u seoskom području.“-kažu u Crvenom krstu Ivanjica.

il-crveni-krst-paketici Učestvujte u akciji Crvenog krsta "Jedan paketić-mnogo ljubavi"

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *