Porodici Luković iz Ivanjice izgorela porodična kuća (VIDEO)

Porodici Luković iz Ivanjice izgorela je kuća  u požaru koji se rano jutros dogodio u zaseoku Glavinići.   Pretpostavlja se da je do požara došlo usled udara groma koji je prouzrokovao paljenje električnih instalacija. U trenutku požara u kući nije bilo nikoga a kada su vatrogasci uspeli, po veoma nepristupačnom terenu, da se probiju do ovog mesta mogli su samo da ugase vatru na zgarištu. Milić Mijo Luković kaže da su se vatrogasci dugo borili kako bi lokalizovali požar jer vatra zahvatila čitavu kuću i nameštaj u njoj.

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, izašao je na mesto požara i nakon razgovora sa porodicom Luković obećao da će opština sa 600 000 dinara kao i u materijalu pomoći obnovu njihovog doma a urgentno će biti angažovane i mašine na saniranju posledica nevremena na putnim pravcima  za Glaviniće i Grbiće.

il-pozar-lukovici- Porodici Luković iz Ivanjice izgorela porodična kuća (VIDEO)

Kako Info Liga saznaje izgorela je još jedna kuća u Perišićima.

il-pozar-lukovici-1 Porodici Luković iz Ivanjice izgorela porodična kuća (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

  1. 26/09/2023

    […] – Kad smo došli ovde imali smo šta da vidimo jedan komšija je stigao par minuta pre nas. Crep je padao, gore i grede, ja sam pre toga javio vatrogasnoj službi oni su stigli posle pola sata jer je loš put i prilaz, ljudi nisu nikad bili ne znaju, pa dok sam im objasnio gde da skrenu..Sve je bilo opremljeno dve spavaće sobe, velika sala za ručavanje, stolovi, dva frižidera, zamrzivač, nova veš mašia, novi šporet i jedan i drugi i zidovi su pocrneli, oseća se to sve – kaže Luković za Infoligu. […]

  2. 26/09/2023

    […] (Kurir.rs/Infoliga) […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *