Nestala baka Božimirka

Osamdesetpetogodišnjoj Božimirki Zarić iz Ivanjice od jutros se gubi svaki trag kada je izašla iz kuće da prošeta i nije se vratila. Njeni ukućani kažu da su nestanak prijavili i policiji jer se baka nikada tako dugo nije zadržavala van kuće.

-Kako se nije vraćala kući krenuli smo da je tražimo. Obišli smo obližnju stazu kojom je šetala, išli smo do vrha brda, i komšije su je tražile, ali nismo uspeli da nađemo nikakav trag. Sutra su nam pomoć obećali i lovci.  Iako ima godina, ona je bila fizićki zdrava i veoma pokretna. Plašimo se da nije zalutala, ovde je takav teren, blizu šuma, ima pasa lutalica, životinja, nadamo se samo da ćemo je naći živu i zdravu.-kažu njeni najbliži.

Zarići žive u desnim Šljivićima, u samom vrhu ovog naselja,  odakle je baka i krenula u nepoznatom pravcu. Ne zna se da li je Božimirka pošla prema gradu ili u pravcu šume ali se mole svi ljudi, ukoliko su je videli, da jave na broj telefona: 064-321-0506.

baka-768x1024 Nestala baka Božimirka

You may also like...

1 Response

  1. 14/09/2023

    […] Božimirki Zarić (85) iz Ivanjice od jutros se gubi svaki trag kada je izašla iz kuće da prošeta i nije se vratila. Njeni ukućani kažu da su nestanak prijavili i policiji jer se baka nikada tako dugo nije zadržavala van kuće, piše Infoliga.  […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *