Vlatko Stefanovski i Zdravko Čolić na Gradskom trgu u Čačku

Najveća balkanska zvezda, Zdravko Čolić, održaće u subotu 2. septembra (u 21 sat) veliki koncert na Gradskom trgu u Čačku. Pevačka legenda koja puni stadione i koncertne dvorane već pola veka, u godini kada je Čačak nacionalna prestonica kulture, nastaviće da obara sve rekorde posećenosti i održaće dugoočekvani koncert na otvorenom.

Vanvremenske hitovi miljenika svih generacija, kao što su „Ti si mi u krvi“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Krasiva“, „Čija je ono zvijezda“ i mnoge druge, pevaćemo u glas 2. septembra u Čačku.

Instagram-_-ZDRAVKO-1080x566_2023-copy-1024x537 Vlatko Stefanovski i Zdravko Čolić na Gradskom trgu u Čačku

Dan ranije, u petak 1. septembra sa početkom u 20 časova, na istom mestu koncert će održati jedan od najvećih gitarsta bivše Jugoslavije, veliki Vlatko Stefanovski. Publika ga najviše vezuje za pesme „Čuvam noć od budnih“, „Kao kakao“, „Jovano, Jovanke“, čije će izvođenje imati priliku da uživo služaju već ovog petka u Čačku.

2b73f548-d90e-441c-9754-afe5f632022d-1-1024x1024 Vlatko Stefanovski i Zdravko Čolić na Gradskom trgu u Čačku

„Za oba koncerta vlada veliko interesovanje, a ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da budu naši gosti i da uživaju u koncertima dve velike balkanske superzvezde“ – navode organizatori.

Organizator koncerta je Turistička organizacija Čačka, uz podrušku Grada Čačka a u okviru programa projekta „Nacionalna prestonica kulture – Čačanska rodna“.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *