Selaković u Ivanjici: “Centru za socijalni rad potrebno više stručnih radnika” (VIDEO)

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković tokom jučerašnje posete Ivanjici obišao je i Centar za socijalni rad  gde je u razgovoru sa direktorom i zaposlenima saznao koji su najveći problemi i izazovi sa kojima se oni susreću u svakodnevnom poslu. Tokom konsultacija došli su do zaključka da je potrebna nova sistematizacija radnika, odnosno da je Centru za socijalni rad potreban veći broj stručnih, a manji broj tehničko-administrativnih radnika.

Podsećamo da je opština Ivanjica ove godine dodelila plaketu Ministru Selakoviću za izuzetan doprinos afirmaciji i razvoju naše opštine, kao i ogromnu pomoć pruženu u sferi društvenog i socijalnog života osoba sa invaliditetom u Ivanjici.

IL-CSR-Ivanjica- Selaković u Ivanjici: "Centru za socijalni rad potrebno više stručnih radnika" (VIDEO) IL-Selakovic-CSR Selaković u Ivanjici: "Centru za socijalni rad potrebno više stručnih radnika" (VIDEO)

IL-Sinpeks-txt-600x100-banner- Selaković u Ivanjici: "Centru za socijalni rad potrebno više stručnih radnika" (VIDEO)

U daljoj saradnji sa opštinom Ivanjica Ministar Selaković će nastojati da poboljša uslove rada u ustanovama socijalne zaštite, jer će samo na taj način građani lakše i brže dobiti neophodnu pomoć.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *