Sramno skrnavljenje srpske trobojke u Ivanjici

Grafiti koji su kao podrška pravoslavnoj braći u Crnoj Gori nedavno osvanuli u Vujovom potoku i na ulazu u Ivanjicu, već su uništeni. Bahati pojedinci oskrnavili su izgled obeležja u znaku srpske zastave raznim natpisima, i time ne samo da su narušili izgled grada, već i pokazali nepoštovanje  prema gestu podrške našeg grada vernicima koji se bore za integritet pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

il-grafiti-unisteni- Sramno skrnavljenje srpske trobojke u Ivanjici

„Ovo je nečuveno. Momci iz grupe Delije su na najlepši način uredili potporni zid u Vujovom potoku, a neko je već našao za shodno da ga naruži. Shvatam ja ljubav i da je svaka devojka kojoj je posvećen grafit srećnica, ali ovo nije način, jer nam tako grad postaje ruglo. “- rekao je Ivanjičanin P.D., čija se kuća nalazi u blizini.

il-grafiti-1 Sramno skrnavljenje srpske trobojke u Ivanjici

You may also like...

3 Responses

 1. Janko kaže:

  I da bog da te nikada ne zavolela!!!

 2. Zika kaže:

  Kad ne biste stavljali zastavu gde stignete ne bi je ni zapisavali kerovi i pijana omladina kad se vraca iz kavana ivanjickih.

  • Aktivista - persimista kaže:

   Nemoj tako žiko 🙂
   Ljubav je čudo. Zbog ljibavi se i razum gubi.
   A ovaj OGLAS, ili ti pak javno izrečena ljubav možda i da rezultate .
   Molimo se Bogi da izvesna Jovana ovo pročita i razume junaka koji je smogao snage da ovo napiše i od Jovane dobije pristanak za prosidbu i bude svadna I dobiju dečicu i eto po božijoj Volji
   budu blagosiljani do kraja svojih ovozemaljskih života.
   Ništa zaljubljni nije uradio loše kao, na žalost, jedan drugi momak zaljublen u neku davojku iz našeg grada, zbog neuzvraćene ljubavi digao ruku na sebe i stradao.
   Tako da se Žiko pomolimo za N.N. zaljubljnog da mu Bog i Jovana usliše želju.
   A DELIJAMA SVAKA ČAST ZA TROBOJKU KOJA JE INSPIRISALA ZALJUBLJNOG.
   Pozdrav Žiko,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *