Postavljeni usporivači brzine zbog bezbednosti Ivanjičana i svih učesnika u saobraćaju (VIDEO)

Ivanjica – Kako bi se podigao nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju opština Ivanjica postavila je  usporivače, ležeće policajce i led displeje za merenje brzine u naselju Bedina Varoš , kod Špika.  Fizička barijara za nesavesne vozače postavljena je i u ulici Milojice Nikolića, na raskrsnici sa ulicom Venijamina Marinkovića, kao i u ulici Miće Matovića. Zbog čestih pritužbi građana da se na ovim deonicama prebrzo vozi i da je njihova sigurnost ugrožena lokalna samouprava investirala je u ove projekte jer prethodni apeli da se poštuje saobraćajna signalizacija, nisu urodili plodom. Jedino rešenje bile su fizičke barijere.

U narednom periodu planirano je da se usporivači brzine, ležeći policajci, postave kod firme Koning, u naselju Raščići da se obezbede trotoari za decu koja idu u školu a u Javorskoj ulici da se postave žardinjere kako bi se sprečilo parkiranje na trotoarima.

IL-Usporivaciu- Postavljeni usporivači brzine zbog bezbednosti Ivanjičana i svih učesnika u saobraćaju (VIDEO)

IL-Sinpeks-txt-600x100-banner- Postavljeni usporivači brzine zbog bezbednosti Ivanjičana i svih učesnika u saobraćaju (VIDEO)

IL-Led-displej- Postavljeni usporivači brzine zbog bezbednosti Ivanjičana i svih učesnika u saobraćaju (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. Spik kaže:

    Kod Spika merac brzine nije tacan,tj ne pokazuje tacnu brzinu kretanja..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *