Komšija zaustavio radove u Otočkoj i ulici Stevana Čolovića (VIDEO)

Radost meštana Otočke i ulice Stevana Čolovića u Ivanjici kratko je trajala. Nakon što je lokalna samouprava izdvojila sredstva a radnici započeli posao kako bi se otklonili problemi sa višegodišnjim izlivanjem i plavljenjem ovog naselja, pobunio se meštanin Blagoje Pejović. Iako komšije tvrde da se prema svim zakonskim aktima cevi postavljaju na opštinskoj zemlji, Blagoje traži dodatne garancije za potporni zid ispred kuće a i ne sviđa mu se što će i rešetka za propust vode biti na tom mestu.

Stanovnici ovih ulica koji se godinama pate u vodi i blatu, ogorčeni su i odlučni da ne dozvole jednom čoveku da utiče na rešenje njihovog problema, posebno što smatraju da nije u pravu.

il-otocka Komšija zaustavio radove u Otočkoj i ulici Stevana Čolovića (VIDEO)

Očigledno je da je u ovom slučaju nemoguće bez nadležnih institucija naći rešenje i da jedino slovo zakona može rešiti ovu neprijatnu situaciju.

You may also like...

1 Response

  1. Era kaže:

    Ko se razume u gradjevinu iskreno čovek je u pravu. Šta uz njegovu ogradu koja je tu postojana 10-20 god prokopa se kanal 1-2 m dubine radovi se završe,firma uzme svoje,posle 1-2 god.dodje do sleganja njemu potporni zid pukne i kome da se žali. Nema kome. Mislim da je pošteno da se napravi ugovor sa opštinom,da se sad snimi postojano stanje i da mu opstina da garanciju da ako dodje do nekog sleganja u narednih par godina da mu ista naknadi štetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *