Ivanjički lovci u borbi sa novim Zakonom o posedovanju oružja (VIDEO)

U prisustvu velikog broja članova danas je održana redovna skupština lovačkog udruženja “Čemernica” iz Ivanjice. Predsednik skupštine  lovaca Milinko Mijajlović  osvrnuo se na aktuelan Zakon o posedovanju oružja i mere koje ovo udruženje preuzima kako bi ljubiteljima lova olakšali dobijanje dozvole.

Predsednik lovačkog udruženja “Čemernica” Vukić Kostić iskazao je veliko zadovoljstvo zbog jedinstva svih članova skupštine pri donošenju važnih odluka za ovo udruženje.

Zadnjom odlukom upravnog odbora uputili su apel ivanjičkom sudstvu da rade prema zakonu, a ne da vode bespotrebno duge parnične postupke i tako nanose ogromne finansijske štete lovačkom društvu.

IL-LOVCI Ivanjički lovci u borbi sa novim Zakonom o posedovanju oružja (VIDEO)

Lovačko društvo iz Ivanjice broji 550 članova,a inetresovanje za ovu disciplinu svake godine  je u porastu. Za počasne članove ovog udruženja proglašeni su dugogodišnji lovci Mihailo Bojović i Selimir Veličković.

You may also like...

1 Response

  1. Golija kaže:

    Normalno je da platite štetu ako je zec oglodao voćnjak i za svaku drugu štetu koju napravi divljač a ako se branite odgovornosti pustite da mi gradjani sami branimo svoje bez toga dali smo lovci ili nismo a vi se sami učite da živite sa divljim životinjama ali na svome imanju ne na tudjem

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *